Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
mieta 100 gramówskórka z
pomarańczy 0,25 łyżek deserowych
galaretka jabłkowa 1 sztuk
ocet ostowy według uznaniaWykonanie:Listki
mięty umyć, drobno posiekać.
Galaretkę roztrzepać, dodać posiekane listki
mięty, wymieszać ze skórką otartej
pomarańczy i przyprawić do smaku odrobiną
octu. Podawać można do
mięs.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: