ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 16 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegocykoria 2 sztukkremowego twarożku 15 dekagramówłosoś wędzony 10 dekagramówwędzony łośoś plasterki 4 sztuksok z cytryny 1 porcjakoperek 4 gałązkisól według uznaniapieprz według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Cykorie opłukać, osuszyć. Główki przekroić wzdłuż na pół, wyciąć głąbki i wyjąć środki. Wnętrze powstałych łódek skropić sokiem z 1 cytryny. Wędzonego łososia w kawałku pokroić w drobną kosteczkę, wymieszać z twarożkiem i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą , pieprzem oraz pozostałym sokiem z cytryny. Krem przełożyć do szprycy z końcówką w kształcie gwiazdki. Wyciskając fale napełnić łódeczki. Udekorować plasterkiem łososia i czerwonym pieprzem.Autor: ankatoki1980Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: