Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta włoska 20 dekagramów
seler 0.25 sztuk
por 1 sztuk
olej sojowy 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Kapustę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować.
Seler i
por oczyścić, umyć.
Seler utrzeć na tarce o drobnych otworach,
por pokrajać w cienkie talarki. Warzywa wymieszać, przyprawić
olejem sojowym,
solą i
pieprzem.Uwagi:
Kapusta włoska lub biała słodka, część jasna
poraJarzyny i Pasztety weg.SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: