ßßß Cookit - przepis na Surówka z kapusty słodkiej z selerem i porem

Surówka z kapusty słodkiej z selerem i porem

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
kapusta włoska 20 dekagramów
seler 0.25 sztuk
por 1 sztuk
olej sojowy 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Kapustę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Seler i por oczyścić, umyć. Seler utrzeć na tarce o drobnych otworach, por pokrajać w cienkie talarki. Warzywa wymieszać, przyprawić olejem sojowym, solą i pieprzem.
Uwagi:
Kapusta włoska lub biała słodka, część jasna pora
Jarzyny i Pasztety weg.
Surówki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/933/Surowka-z-kapusty-slodkiej-z-selerem-i-porem