Wykonanie
« Powrót  
Pasta z makreli
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
makrela wędzona 200 gramów
masło 1 łyżek stołowych
musztarda sarepska 3 łyżek stołowychWykonanie:
Makrelę obieramy i rozdrabniamy. wrzucamy ją do pojemnika, dodajemy
masło i
musztardę i miksujemy blenderem na gładką masę.Autor: ankatoki1980Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: