Wykonanie
« Powrót  
Pasta rybnaDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
szprotki w
oliwie 1 puszka
ser biały chudy 10 dekagramów
cebula 1 sztuk
pomidor 1 sztuk
przyprawa uniwersalna według uznaniaWykonanie:
Cebulę,
biały ser i
szprotki zemleć w maszynce do
mięsa.Przyprawić, wymieszać udekorować pokrojonym
pomidorem.Autor: agnesj77Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: