Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
kurki 15 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
papryka słodka według uznaniaWykonanie:Wybrać
grzyby jednej wielkości, oczyścić je i obciąć trzony
grzyba,(trzon można wykorzystać do innej potrawy)Kapelusze umyć, oczyścić i ułożyć jeden obok drugiego na rożen. Upiec, posolić , popieprzyć i posypać
papryką. Podawać do
mięs smażonych, ryb lub potraw z jaj.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: