ßßß Cookit - przepis na Grzyby z grilla

Grzyby z grilla

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
kurki 15 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
papryka słodka według uznania
Wykonanie:
Wybrać grzyby jednej wielkości, oczyścić je i obciąć trzony grzyba,(trzon można wykorzystać do innej potrawy)
Kapelusze umyć, oczyścić i ułożyć jeden obok drugiego na rożen. Upiec, posolić , popieprzyć i posypać papryką. Podawać do mięs smażonych, ryb lub potraw z jaj.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Grzybów
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4458/Grzyby-z-grilla