ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilety z soli 4 sztukpapryka czerwona 2 sztukpapryka zielona 2 sztukprzyprawa ziołowa do ryb według uznaniasok z cytryny według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone filety pokroić wzdłuż na paski. Każdy posypać przyprawa do ryb. Oczyszczone papryki pokroić w spore kawałki. Paski ryby zwijać, wkładając do środka kawałki papryki. Spiąć wykałaczkami i skropić sokiem z cytryny. Piec 15 minut na tacce do grillowania, przykryte folią aluminiową.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: