< Pikantny krem dyniowo – marchwiowyRisengrød – czyli duński ryż na mleku >Kawa jesienno – zimowaPyszna , aromatyczna i korzenna kawa z popularną w tym okresie przyprawą Pumpkin Spice * przyprawądyniową stosowaną do kaw oraz potraw z dynii na słodko. Słodzona miodem, który daje wyjątkowy smak w połączeniu z przyprawądyniową. Bardzo lubię taką kawę.Przepis na Pumpkin Spice ( przyprawędyniową) znajdziecie tutaj domowa przyprawa dyniowa do kawySposób wykonaniaZaparzyć ulubioną kawę, posypać delikatnie domową przyprawądyniową, dodać mleko i osłodzić miodem .Miód należy dodać kiedy kawa nieco przestygnie ponieważ zbyt gorący napój zabije cenne wartości jakie ma w sobie miód.About Gosia DrohomireckaView all posts by Gosia Drohomirecka >< Pikantny krem dyniowo – marchwiowyRisengrød – czyli duński ryż na mleku >