ßßß
Składniki na 2 duże szklanki2 dojrzałe słodkie banany300 ml zimnego mleka z lodówki8 kostek lodu4 łyżeczki kawy rozpuszczalnej + 100 ml wrzątku2 łyżeczki brązowego cukruewent. na wierzch syrop czekoladowy
WykonanieBanany obieramy i wkładamy na 1 godzinę do lodówki aby mocno się schłodziły a nawet były nieco przymrożone.Kawę słodzimy brązowym cukrem i schładzamy w lodówce. Nie musi być mocno zimna ale nie może być gorąca.Banany kroimy w mniejsze kawałki. Wkładamy wszystkie składniki do blendera kielichowego i blendujemy najlepiej na funkcji do kruszenia lodu. Przeleway do wysokich szkalnek i podajemy od razu do picia.
About Gosia DrohomireckaView all posts by Gosia Drohomirecka >< Lønstrup w Północnej JutlandiiOwocowe zdrowe smoothie >