ßßß
 
            
         Składniki:1 awokado25 g sera feta1 ząbek czosnku1 łyżka soku z cytryny5 czarnych oliweksólpieprzSposób przygotowania:Awokado umyj, natnij dookoła i przekręć w dłoniach. Wyjmij pestkę, obierz skórkę i pokrój w kostkę. Awokado, ser feta, pokrojony ząbek czosnku i oliwki wrzuć do blendera, dodaj sok z cytryny. Wszystko zmiksuj na gładką masę. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki:1 awokado25 g sera feta1 ząbek czosnku1 łyżka soku z cytryny5 czarnych oliweksólpieprzSposób przygotowania:Awokado umyj, natnij dookoła i przekręć w dłoniach. Wyjmij pestkę, obierz skórkę i pokrój w kostkę. Awokado, ser feta, pokrojony ząbek czosnku i oliwki wrzuć do blendera, dodaj sok z cytryny. Wszystko zmiksuj na gładką masę. Dopraw solą i pieprzem.