ßßß
Czas przygotowania: ok. 20-25 minSkładniki:- 500 g boczniaków- 2 jajka- mąka do panierki (najlepiej krupczatka)- szczypta soli- olej rzepakowy do smażeniaPrzygotowanie:Kotlety z boczniaków najlepiej smakują na kromce świeżego chleba, ewentualnie można podać je z lekką sałatką

Smacznego!The following two tabs change content below.BioOstatnie wpisyInformacje o M.Uwielbiam gotować, niekoniecznie zdrowo, ale zawsze (chyba!) smacznie. Z uporem godnym maniaka kolekcjonuję książki kulinarne i moimi potrawami zadręczam całą rodzinę - na szczęście publikuję tylko udane eksperymenty :) Poza gotowaniem - czytam dużo i wszędzie, wszystko co wpadnie mi w ręce, a ze szczególnym entuzjazmem kryminały, książki psychologiczne i thrillery. Namiętnie kupuję Twój Styl i KUKBUKa. W czasie wolnym studiuję, pracuję i śpiewam partie musicalowe z Les Misérables i Chicago.Zobacz wszystkie wpisy, których autorem jest M. →