Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor
Marta GesslerPoziom trudności: średnieŚrednia ocena potrawyOceń przepis (10 głosów)1 butelka mocno schłodzonego
szampana1/2 dużego
arbuza bez pestek
Szampan z
arbuzem - sposób przygotowania:
Arbuza kroimy w kostkę, wrzucamy do plastikowej
torebki i wkładamy do zamrażalnika na ok. 1-2 godz. Do szklanej misy wsypujemy kostki
arbuza, zalewamy
szampanem.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu