Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Miesięcznik KuchniaPoziom trudności: łatwe
Średnia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)Rudis Rubin - składniki:20 ml
campari bitter30 ml cointreaudobrze schłodzone
wino musująceRudis Rubin - sposób przygotowania: Do wysokiej szklanki wlewamy
campari i cointreau, dopełniamy
winem musującym według uznania. Koktajl dekorujemy listkami
mięty.Tęcza smakówwysokiej szklanki wrzucamy kostki
lodu, wlewamy koktajl przecedzony przez sito. Dekorujemy plasterkiem
cytryny. RUDIS RUBIN 20 ML
CAMPARI BITTER, 30 ML COINTREAU, DOBRZE SCHŁODZONE
WINO MUSUJĄCE DO UZUPEŁNIENIA Do wysokiej szklanki wlewamy
campari i cointreau, dopełniamy
winem musującym według uznaniaPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu