ßßß
Średnia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)Rudis Rubin - składniki:20 ml campari bitter30 ml cointreaudobrze schłodzone wino musująceRudis Rubin - sposób przygotowania: Do wysokiej szklanki wlewamy campari i cointreau, dopełniamy winem musującym według uznania. Koktajl dekorujemy listkami mięty.Tęcza smakówwysokiej szklanki wrzucamy kostki lodu, wlewamy koktajl przecedzony przez sito. Dekorujemy plasterkiem cytryny. RUDIS RUBIN 20 ML CAMPARI BITTER, 30 ML COINTREAU, DOBRZE SCHŁODZONE WINO MUSUJĄCE DO UZUPEŁNIENIA Do wysokiej szklanki wlewamy campari i cointreau, dopełniamy winem musującym według uznaniaPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu