Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Logo24Poziom trudności: łatweŚrednia ocena potrawyOceń przepis (13 głosów)Mieszanka piorunująca - składniki:dobre
wytrawne białe wino z
Chile1/2 litra
wódkisok z 2
cytrynsporo kruszonego
loduMieszanka piorunująca - sposób przygotowania: Butelkę dobrego
wytrawnego białego wina z
Chile wlewamy do szklanej wazy i dolewamy 1/2 litra
wódki. Dodajemy sok z dwóch
cytryn i dużo kruszonego
lodu. Wstawiamy na godzinę do zamrażarki.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu