Wykonanie
Gosai z blogu
Kawa z pianką wyróżniła mnie Versatile Blogger Award. Jest mi bardzo miło i postępuję zgodnie z zasadami (0pisanymi poniżej).ZASADA I: nominować 15 blogów, które według mnie zasługują na wyróżnienieZASADA II: poinformować blogerów, o tym, że są nominowaniZASADA III: napisać 7 faktów o sobieZASADA IV: podziękować blogerowi, który mnie nominowałZASADA V: dołączyć nagrodę Versatile Blogger Award na swoim bloguMoje blogowe typy (kolejność losowa):1. w sezonie…2. Filozofia smaku3.
ciastko z marzeń4. Dusiowa kuchnia5. Życie ze smakiem6. Walnut Kitchen7. Relish it8.
tortowo –
kawowo – mrufkowo9. Kuchnia Alisz10. Smakowity kąsek11. Madame Edith12. Sweet Place13. Fuzja smaków14. Z piekarnika15. deserek TV7 faktów o mnie:1. Nigdy nie
jadłam hamburgera.2. Gotuję od bardzo dawna, ale ciasta piekę dopiero od 1 , 5 roku.3. Zajmuję się naukowo badaniem kultury żywieniowej (historia potraw, uwarunkowania kulturowe, obyczaje związane z jedzeniem).4. Nie jadam serników ze sklepu.5. Uwielbiam ciasta z dodatkiem
ziół.6. Uważam, że gotowanie ma sens tylko wtedy, kiedy można się podzielić jedzeniem z innymi.7. Mam słabość do foremek do ciasta…Podobne wpisyFood Blogger
Fest III – krótka relacjaSernik na zimno z musem z
mango i spotkania o kuchniBabeczki kajmakoweSernik z przesmażonymi
wiśniamiSernik z zieloną
herbatą