Wykonanie
W dniach 13, 14 i 15 listopada 2015 w Pałacu Kultury w Warszawie odbędzie się druga edycja targów Festiwal
Czekolady i
Słodyczy .
Czekoladowe fontanny, praliny, lizaki, ciasta,
ciasteczka, torciki i batoniki, wypełnią stoiska kilkudziesięciu wystawców, którzy przygotowali wiele produktów z okazji tego słodkiego święta. Oprócz możliwości zakupienia wyjątkowych, ręcznie robionych wyrobów cukierniczych, organizatorzy przygotowali liczne dodatkowe atrakcje.Ja szczególnie zapraszam na spotkanie poświęcone łakociom z
Kraju Kwitnącej
Wiśni, podczas którego opowiem o słodyczach i produktach z których się je przygotowuje. Na uczestników będzie czekała też słodka niespodzianka.Japońskie
słodycze 14 listopada godz. 12:00Japońskie
słodycze 15 listopada godz. 13:30
Szczegółowa lista atrakcji targowych na stronie www.festiwalczekoladyislodyczy.plPodobne wpisyJapońskie
słodycze – książka
Wiśnia w kuchni japońskiejWygrana dla Polski w Gourmand World Cookbook Awards!Samotny smakoszTradycje kulinarne Korei – książka