ßßß
 
            
         Sezon na szparagi w pełni.Składniki:ugotowane szparagi4 jajka4 łyżki mlekasólpieprzmasłoPrzygotowanie:Szparagi pokrójcie na 1-5 cm kawałki. Podsmażcie delikatnie na maśle.Jajka rozmieszajciez mlekiem. Posólcie. Na patelni rozgrzejcie masło i wylejcie na nią jajka. Na wierzchu połóżcie szparagi. Posypcie pieprzem do smaku. Teraz czekajcie aż jajka się zetną. Omlet ze szparagami jest prosty i pyszny. Nic dodać, nic ująć.
Sezon na szparagi w pełni.Składniki:ugotowane szparagi4 jajka4 łyżki mlekasólpieprzmasłoPrzygotowanie:Szparagi pokrójcie na 1-5 cm kawałki. Podsmażcie delikatnie na maśle.Jajka rozmieszajciez mlekiem. Posólcie. Na patelni rozgrzejcie masło i wylejcie na nią jajka. Na wierzchu połóżcie szparagi. Posypcie pieprzem do smaku. Teraz czekajcie aż jajka się zetną. Omlet ze szparagami jest prosty i pyszny. Nic dodać, nic ująć.