ßßß
Print RecipeDanie Dania główneKuchnia WłoskaPorcje Czas przygotowania4 porcje 15 minutCzas gotowania25 minutPorcje Czas przygotowania4 porcje 15 minutCzas gotowania25 minut
Makaron z pesto i łososiemPrint RecipeDanie Dania główneKuchnia WłoskaPorcje Czas przygotowania4 porcje 15 minutCzas gotowania25 minutPorcje Czas przygotowania4 porcje 15 minutCzas gotowania25 minutSkładniki300 g łososia upieczonego250 g makaronu tagliatelle2 łyżki zielonego pesto1 łyżka tartego parmezanu(opcjonalnie)Porcje: porcjeSposób przygotowaniaŁososia upiec wg przepisu na pieczonego łososia (link powyżej)W trakcie pieczenia łososia ugotować makaron. Łososia po upieczeniu podzielić na kawałki (najlepiej widelcem). Rybę dodać do ugotowanego i odcedzonego makaronu oraz dodać pesto. Dokładnie wymieszać.Porcję makaronu z łososiem można przed podaniem posypać tartym parmezanem.Share this Recipe