ßßß
Print RecipeDanie Przekąski, ŚniadaniaKuchnia PolskaPorcje2 porcjePorcje2 porcje
Koktajl ze szpinakiemPrint RecipeDanie Przekąski, ŚniadaniaKuchnia PolskaPorcje2 porcjePorcje2 porcjeSkładniki1 szt. banana(dojarzałego)1 szt. jabłka1 garść szpinaku200 ml soku jabłkowego100 ml wody(opcjonalnie do rorzedzenia)1 łyżka otrębów owsianych(opcjonalnie)Porcje: porcjeSposób przygotowaniaSzpinak i jabłko dokładnie umyć, banana obrać (jabłka nie obieramy, najwięcej witamin znajduje się w skórce). Owoce kroimy na mniejsze kawałki.Wszystkie składniki poza wodą wkładamy do blendera i blendujemy na gładki mus. Jeśli jest za gęsty dodajemy wodę. Podawać najlepiej od razu po zrobieniu.Share this Recipe