ßßß
 Potrzebujemy:1 jabłko2 łyżki dżemuJabłka przekrawamy na pół i łyżeczką wydrążamy środek.Kładziemy na talerzyku i wstawiamy do mikrofali na 1 minutę (zależy od mikrofali, może być potrzebne nieco dłużej lub nieco krócej). Gdy jabłka zaczynają się pienić i syczeć, to znak, że już powinny być dobre. Po wyjęciu z mikrofali sprawdzamy, czy są miękkie.Dodajemy po łyżce dżemu do środka każdego jabłka.Najlepiej, gdy dżem jest z lodówki (gorące jabłka plus zimny dżem idealnie smakują).Jemy łyżeczką. Smacznego!
Potrzebujemy:1 jabłko2 łyżki dżemuJabłka przekrawamy na pół i łyżeczką wydrążamy środek.Kładziemy na talerzyku i wstawiamy do mikrofali na 1 minutę (zależy od mikrofali, może być potrzebne nieco dłużej lub nieco krócej). Gdy jabłka zaczynają się pienić i syczeć, to znak, że już powinny być dobre. Po wyjęciu z mikrofali sprawdzamy, czy są miękkie.Dodajemy po łyżce dżemu do środka każdego jabłka.Najlepiej, gdy dżem jest z lodówki (gorące jabłka plus zimny dżem idealnie smakują).Jemy łyżeczką. Smacznego!