ßßß Cookit - przepis na Pikantna frittata z fasolką szparagową

Pikantna frittata z fasolką szparagową

nazwa

Wykonanie

Składniki:
2 jajka
2 garści fasolki szparagowej (użyłam mrożonej)
1 łyżeczka koncentratu pomidorowego
1 marynowana papryczka piri piri lub spora szczypta pieprzu cayenne
płaska łyżeczka słodkiej mielonej papryki
Przygotowanie:
Fasolkę ugotować al dente.
Jajka rozbełtać z koncentratem, solą i papryką, dodać posiekaną bardzo drobno papryczkę. Przelać do silikonowej foremki. Na wierzchu ułożyć odcedzoną fasolkę
Piec do ścięcia się jajek (u mnie 20 minut w 190 stopniach
Smacznego!
Źródło:http://fit-appetit.blogspot.com/2015/11/pikantna-frittata-z-fasolka-szparagowa.html