Wykonanie

Kolejny przepis na owsiankę! Dzisiaj pyszna z
bananem i
daktylami :)It's another recipe for porridge !
Today with
banana and dates :)Składniki :* 200 ml
mleka,* 5 łyżek
płatków owsianych,* 1 łyżka
siemienia lnianego,* 1/2
banana,* 3
suszone daktyle,Ingredients :* 200 ml milk,* 5 tbsp oats,* 1 tsp linseeds,* 1/2
banana,* 3 dates,

Przygotowanie :
Mleko zagotuj razem z
siemieniem lnianym.Dodaj
płatki owsiane i gotuj około 3 minuty ( do czasu aż uzyskasz konsystencje jaką lubisz ).W
między czasie obierz
banana i pokrój w kostkę, a
daktyle w mniejsze kawałki, dodaj do owsianki.Zmieszaj.Preparation :Boil milk with linseed.Add oats and cook for about 3 minutes (until you get the consistency that you like).Meantime, peel the
banana and cut into cubes, and dates into small pieces, add to oats.Stir.