Gdy trzeba przygotować obiad w kilkanaście minut robię właśnie to danie. Jest smaczne, bezproblemowe w przygotowaniu i zadowoli wielu łakomczuchów;) Składniki: 2 filety z kurczaka 2 - 4 plastry szynki ( ulubiona wędlina) 4 plastry sera żółtego 2 szczypty soli 2 szczypty pieprzu 2 szczypty pieprzu kolorowego tłuszcz do smażenia Wykonanie: Filety z kurczaka oczyszczamy z błon, płuczemy, następnie osuszamy papierowym ręcznikiem. Przyprawiamy mięsosolą i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, kładziemy filety z kurczaka, smażymy z obu stron na rumiano. Pod koniec pieczenia, na filetach układamy wędlinę, przykrywamy serem. Smażymy pod przykryciem do momentu, aż ser się roztopi. Gotowe filety, obsypujemy dodatkowo pieprzem kolorowym. Podajemy np. z frytkami i surówką;)