Wykonanie
Hejka !Dziś
trufelki z puszystej jak chmurka
ricotty. Zrobione wyłącznie z
mąki kokosowej, dlatego smakują jak takie kokosanki w zupełnie innej wersji.Po zrobieniu nie ugotowałam ich ale włożyłam na całą noc do lodówki.A rano oblałam sosikiem z
masła migdałowego i udekorowałam truskaweczkami ( naszymi polskimi , jeszcze z zamrażalki :D )



inspiracjaPrzepis:- 125 g
ricotty- 100 g
serka twarogowego- 3 łychy
mąki kokosowej-
białkoWszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji.Formować kuleczki , ułożyć je na talerzu i włożyć na noc do lodówki, Rano podawać z ulubionymi dodatkami.Wreeeeszcie nadszedł dzień niespodzianki , na którą czekałam prawie 2 miesiące . Jesteście ciekawi co to jest ?A no spotkanie z jedną z dziewczyn z naszego blogowego towarzystwa.Z tą , która codziennie kusi was miseczkami wypełnionymi pysznościami, która prawie codziennie łamie prawa fizyki :DJuż wiecie o kogo chodzi ? Oczywiście o KAROLĘ <3 <3Kaaaattttooowice czekajcie na inwazję dwóch blogerek :DA dokładnych informacji udzielę wam jutro.A i dodałam zakładkę o mnie, żebyście jeszcze bardziej wiedzieli, kto dzieli się z
wami swoimi śniadankami :)Teraz życzę wam miłej niedzieli :*