Wykonanie
Wakacje nie sprzyjają mojej ogólnej organizacji. Ciężko mi się ogarnąć jak wiem że nie muszę iść do pracy. Wyjazdy powodują, że trudno mi się pozbierać. I trochę nie chce mi się tego robić:) Końcówka wakacji była intensywna. Weekend w
Krakowie..a w niedziele po powrocie zdarzyliśmy się właściwie tylko przebrać i znowu biegiem do znajomych na grilla. Lubię ten ruch ale obiecałam zrobić
sałatkę. A stan naszej lodówki pozostawiał wiele do życzenia. Po drodze do znajomych wstąpiliśmy więc do sklepu. Trochę po omacku przechodząc przez sklep zabrałam właściwie to co wpadło mi w ręce. I
sałatkę zmajstrowałam na miejscu. Ciekawa, niebanalna i naprawdę pyszna. A grill był bardzo ale to bardzo udany:)

Składniki:3
nektarynkiok 120 g
roszponki (jedno opakowanie)2 opakowania
mozzarelli w małych kulkachgarść
migdałówsos balsamicznyWykonanie:
Nektarynki przekrój na pół pozbaw pestek i pokrój w grubsze plastry. Grilluj je aż powstaną na nich ciemniejsze paski z grilla. Do miski wrzuć umytą
roszponkę, dodaj kulki
mozzarelli oraz posiekanie
migdały. Ułóż kawałki
nektarynek i polej sosem.Smacznego!