Wykonanie
Póki co niewiele jestem w stanie napisać. Kto wie, ten wie. A reszta na pewno dowie się w swoim czasie. Życie mi się śni? Mam nadzieję, że nie. Tak dużo się dzieje. Początek wiosny taaaki szczęśliwy! Ja taaaka szczęśliwa!A skoro wiosna to sezon na koktajle! Tym razem zmiksowałam ze sobą słodkie
banany i zieloną
roszponkę. Do tego odrobina
mleka,
masło migdałowe i tak oto, w dosłownie kilka minut, powstał mój nowy ulubiony koktajl.
/Przygotowany w Speedcook'u/Przepis (jedna porcja):1 i 1/2
banana50ml
mlekagarść
roszponki1 łyżka
masła migdałowegoWszystkie składniki:
banana (obranego i pokrojonego w plastry),
mleko,
roszponkę oraz
masło migdałowe umieścić w naczyniu miksującym. Nastawić: obroty 4, czas 2 minuty. Włączyć. Gotowy koktajl przelać do wysokiej szklanki. Schłodzić w lodówce. Wyjąć i udekorować jeszcze
roszponką i
masłem. Podawać.