Wykonanie
przepis:mocno dojrzałe
awokadoduży dojrzały
bananłyżka karobu
cynamonsok z cytrynywoda według uznania (do uzyskania odpowiedniej konsystencji)do podania:
mandarynkamrożony
banangryka ekspandowana
Awokado blendujemy razem z
bananem, karobem,
cynamonem,
sokiem z cytryny i dolewamy
wody do uzyskania pożądanej konsystencji. Podajemy z ulubionymi dodatkami :)Chyba ostatnio za bardzo się rozpieszczam. Wczoraj na śniadanie były
lody, dziś
budyń. Właściwie to prawie
budyń, bo naszła mnie ochota na bardziej kremową konsystencję i nie żałowałam sobie podczas dolewania
wody. Jakoś ciągnie mnie do surowych śniadań.I jak dobrze jest móc stwierdzić z pełną świadomością, że ostatnio jestem o wiele szczęśliwsza. Wreszcie odnalazłam jakąś równowagę. Do tego wcale nie zapowiada się, żeby miało się to zmienić :)No i jeszcze zaliczam się do tych, dla których okres próbnych matur oznacza leniwe, spokojne poranki. Do szkoły dopiero na trzecią lekcję. Za rok się pomartwimy. Ale trzymam za wszystkich piszących kciuki!pytania?-ASKinstagramMiłego tygodnia! :)