ßßß
przepis:mocno dojrzałe awokadoduży dojrzały bananłyżka karobucynamonsok z cytrynywoda według uznania (do uzyskania odpowiedniej konsystencji)do podania:mandarynkamrożony banangryka ekspandowanaAwokado blendujemy razem z bananem, karobem, cynamonem, sokiem z cytryny i dolewamy wody do uzyskania pożądanej konsystencji. Podajemy z ulubionymi dodatkami :)Chyba ostatnio za bardzo się rozpieszczam. Wczoraj na śniadanie były lody, dziś budyń. Właściwie to prawie budyń, bo naszła mnie ochota na bardziej kremową konsystencję i nie żałowałam sobie podczas dolewania wody. Jakoś ciągnie mnie do surowych śniadań.I jak dobrze jest móc stwierdzić z pełną świadomością, że ostatnio jestem o wiele szczęśliwsza. Wreszcie odnalazłam jakąś równowagę. Do tego wcale nie zapowiada się, żeby miało się to zmienić :)No i jeszcze zaliczam się do tych, dla których okres próbnych matur oznacza leniwe, spokojne poranki. Do szkoły dopiero na trzecią lekcję. Za rok się pomartwimy. Ale trzymam za wszystkich piszących kciuki!pytania?-ASKinstagramMiłego tygodnia! :)