Polecam ! Deser jest bardzo szybki w wykonaniu i pyszny :)Na samym dole serekmascarpone z cukrem pudrem połączony z sokiem z jeżyn, którą są na nim. Natomiast na jeżynach kawowa masa z serka mascarpone :) mmm..Co potrzeba?serekmascarponeok 15 szt. czarnych jeżyn3 łyżki cukru pudru1 łyżeczka kawyDo dzieła :Serekmascarpone wymieszać z cukrem pudrem ( można użyć blendera lub po prostu wymieszać łyżką)Na dno szklanki wyłożyć 3-4 łyżki serkaOk. 10 jeżyn czarnych rozdrobnić widelcem i wyłożyć na serek.1 łyżeczkę kawy rozpuścić w ok.75ml wody ( użyłam zimnej, aby nie czekać by wystygła ) i po łyżce dodawać do pozostałej ilości serka, szybko mieszając. Wyłożyć na warstwę jeżyn.Smacznego !