Wykonanie
Większość z Was swoją kulinarną przygodę w postaci publikacji rozpoczyna na blogach, ja zaczęłam od fanpejdża na facebooku, czas nadrobić zaległości i zacząć bywać również tutaj. Mam nadzieję, że mój blog i przepisy zostaną miło i smacznie przez Was przyjęte. Jestem 22 letnią studentką, którą opuszczenie rodzinnego gniazda zmusiło do zgłębienia tajemnic gotowania i pokochałam kucharzenie całym serduchem.Lubicie
jogurt biszkoptowy firmy Danone? Teraz z łatwością przygotujecie go sami w domowym zaciszu, w nieograniczonej ilości i według własnych upodobań odnośnie ilości
biszkoptowego smaku i
cukru. :)

Składniki:duży
jogurt naturalnyok 20
biszkoptówcukierJogurt wlewamy do głębokiego naczynia, dodajemy pokruszone
biszkopty, blendujemy, dodajemy
cukier wg uznania i ponownie blendujemy.
Jogurt wlewamy do szklanek i odstawiamy na ok. godzinę do lodówki, jest pyszny! Smacznego. :)