ßßß
 
            
         Ilość porcji: 2Czas przygotowania: 10 minutSkładniki:
Ilość porcji: 2Czas przygotowania: 10 minutSkładniki: 1 serek camembert1 mała gruszkaGarść rukoliOcet balsamiczny 1 łyżkaOliwa z oliwek 3 łyżkiOrzechy włoskie 4 sztuki.Na talerzu układamy rukolę. Na to kładziemy pokrojony w paseczki ser. Gruszkę obieramy i kroimy w kostkę, dorzucamy na sałatkę. Posypujemy pokruszonymi orzechami włoskimi. Przyrządzamy sos z octu i oliwy. Polewamy przygotowane sałatki i zajadamy. Jako dodatek do sałatki możemy podać np. grzanki.
1 serek camembert1 mała gruszkaGarść rukoliOcet balsamiczny 1 łyżkaOliwa z oliwek 3 łyżkiOrzechy włoskie 4 sztuki.Na talerzu układamy rukolę. Na to kładziemy pokrojony w paseczki ser. Gruszkę obieramy i kroimy w kostkę, dorzucamy na sałatkę. Posypujemy pokruszonymi orzechami włoskimi. Przyrządzamy sos z octu i oliwy. Polewamy przygotowane sałatki i zajadamy. Jako dodatek do sałatki możemy podać np. grzanki.

