ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegogruszki 4 sztukmasło 1 łyżek stołowychpapryczka chili 1 sztukimbir (5 cm)1 sztukWykonanie:Obrać gruszki, usunąć gniazda nasienne i pokroić na ósemki. Oczyszczony imbir pokroić na kawałki, a papryczkę posiekać. Na rozpuszczonym na patelni maśle smażyć 3 minuty imbir i chilli, dodać gruszki i smażyć jeszcze 4 minuty, mieszając. Podawać na ciepło.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryInneKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: