Wykonanie
W związku z tym, że za oknem mróz przekroczył granicę - 10, tym razem coś typowo rozgrzewającego i to w wersji de lux :) czyli takiej jak podają w droższych kawiarniach. Przez droższe mam na myśli znajdujące się w ciągach w centrach miast :) Powinno być tak, ze rozpuszcza się kawałki
czekolady w
mleku. Im więcej
czekolady, tym bardziej gęste, a co za tym idzie bardziej ekskluzywne. Teoria teorią, ale po zderzeniu z brutalną rzeczywistością praktyka wygląda inaczej. Dziś ujawniam sekret
czekolady wartej 10 zł :)-
budyń czekoladowy-
kakao
Wykonanie:Właściwie robimy
budyń według opisu na opakowaniu z tym, że dodajemy 3
razy więcej
mleka i zanim wlejemy rozpuszczony w zimnym
mleku bydyń, dodajemy 4 łyżki
kakao. Oczywiście, każdy znawca
czekolady powie, że to rozwodniony
budyń. Ja też tak mówię, ale całe rzesze ludzi nie widzą chyba różnicy :)