ßßß
SKŁADNIKI100 ml wódki czystej;300 ml 100% soku z róży Polska Róża*;50 ml syropu różano-malinowego Polska Róża;lód;cytryna.WYKONANIEDo wysokiej szklanki wrzucamy kostki lodu, dodajemy wódkę. Dolewamy soku z róży. Do szklanki wsadzamy łyżkę i po niej lejemy syrop różano-malinowy. Wrzucamy plasterki cytryny. Smacznego!* 100% soki z róży powstają z owoców róży zebranych na ekologicznych plantacjach. Wyciska się je w prasach i nie poddaje klarowaniu i zagęszczaniu, dzięki czemu zachowują duże ilości witamin, pektyn czy błonnika pokarmowego. Bardzo istotnym faktem jest to, że do soków nie dodaje się cukru. Jego słodycz opiera się na cukrach naturalnie występujących w owocach. Ten, jak i inne soki z Polska Róża zalecane są do codziennego spożycia szczególnie w okresie jesienno-zimowym.