Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
brukselka 25 dekagramów
por 1 sztuk
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
olej sojowy 2 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznaniaWykonanie:
Brukselkę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować.
Por oczyścić, dokładnie umyć, pokrajać w talarki, wymieszać z
brukselką. Przyprawić
sokiem z
pigwy lub z
cytryny,
olejem sojowym,
solą i
cukrem.Uwagi:Część jasna
pora,
sok z cytryny lub z
pigwyJarzyny i Pasztety weg.SurówkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-29musze sprobowacDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: