Wykonanie
Sama nie wiedziałam co dziś zrobić na śniadanie. Mam tyle pomysłów, tyle Waszych inspiracji. Ale a to nie mam czasu a to wstanę za późno a to jeszcze się czegoś poduczyć rano trzeba... I ciągle nie
mogę zrobić tego na co mam ochotę. To dość smutne. No ale wybrzydzać nie
będę, szamiemy to co mamy :DWięc dzisiaj delikatnie, jak to moja mama powiada "szpitalnie", ale nie martwcie się, jest smaczek i energia !Kremowe, delikatne, cieplutkie, rozpływają się w ustach. A zapach
banana roznosi się po domu jak przy pieczeniu...sama nie wiem czego :D Ale jest zabójczy !Próbujcie !//:
płatki ryżowe na mleku bananowo- budyniowym z
migdałami
szklanka
mlekałyżka budyniu
banan3/4 szklanki
płatków ryżowychmigdały
banana blendujemy albo dobrze rozdrabniamy widelcemgotujemy
mleko z musem
bananowymdodajemy
płatki gdy
mleko zacznie wrzećgdy będzie miało dobrą konsystencję dodajemy proszek budyniowypodajemy z
migdałami, z
serkiem wiejskim, z paluszkami błonnikowymilub z czym lubimy :)