Wykonanie
Szybkie i pyszne
ciastko na imieniny czy urodziny. Polecam i życzę smacznego!

SKŁADNIKIduża paczka
herbatników1/2 puszki masy kajmakowej lub inaczej masy krówkowej1 opakowanie krem karpatka 5 minut Delecta1 opakowanie krem do ciast o smaku
śmietanowym Delecta700 ml
mlekakakao lub
kawa rozpuszczalnaJAK TO ZROBIĆNa początek puszkę z
krówką podgrzewamy, żeby masa była płynna. W tym czasie ubijamy karpatkę z
mlekiem, a
potem krem do ciast z
mlekiem. Gdy wszystko jest gotowe, układamy warstwami:
herbatniki, masę
krówkową,
herbatniki, krem karpatka,
herbatniki, krem
śmietanowy, posypujemy
kakao lub
kawą, wkładamy do lodówki.Moje RadyCiasto najlepsze jest na drugi dzień, jak
herbatniki przesiąkną wszystkimi masami.