Wykonanie
We all know that feeling when we desperately crave some snack. Preferably it has to be something crispy and salty. With these kale crisps we can get what we want without feeling too guilty:-)Ingredients:
Curly kale - washed and dried
Olive oil (about 1 tablespoon per big bowl of kale)coarse sea saltHeat the oven to 175°C. Prepare baking
tray with baking paper.Cut the stems out of kale as it can be bitter and cut the leafs in smaller pieces.
Pour olive oil and coat the kale. Mix it to
make sure it all gets coated.Spread the kale on the baking
tray and don't overcrowd it. Sprinkle salt and bake for 10 minutes. It will be crispy and really nice snack.
Wszyscy znamy to uczucie, kiedy chce nam się czegoś do przegryzienia. Najlepiej żeby było to chrupkie i słone:-) Te chrupiące
chipsy z
jarmużu zaspokoją nasz apetyt bez poczucia
winy:-)Składniki:
Jarmuż - dokładnie umyty i osuszony
oliwa z oliwek (ok 1 łyżka na miskę
jarmużu)Gruba
sól morskaPiekarnik rozgrzewamy do 175°C. Przygotowujemy dużą blachę z papierem do pieczenia.Z
jarmużu wykrawamy grube łodygi, ponieważ one mogą być gorzkie. Liście tniemy w mniejsze kawałki. Polewamy
oliwą i dokładnie mieszamy tak, aby każdy liść był dobrze obtoczony. Wykładamy liście na blachę tak, żeby nie były zbyt blisko siebie. Posypujemy
solą i pieczemy ok 10 minut. Będą chrupiącą i pyszną przekąską.
Smacznego!