Wykonanie

Czy
mieliście już okazję spróbować nowej
kawy Jacobs Crema Gold z delikatną pianką? Jeżeli nie to polecam.A co do kawy? Do
kawy polecam delikatny jak pianka - kogel-
mogel z
malinami . Coś bardzo prostego, szybkiego w przygotowaniu, a za razem zaskakującego i rozpływającego się w ustach.Doskonały deser komponujący się z
kawą, przy którym możemy cofnąć się w czasie do swojego dzieciństwa. Czy potrzeba czegoś więcej dla chwili przyjemności i szczęścia?

Składniki :- 4
żółtka- 4 łyżki
curku- 1 łyżeczka
cukru wanilinowego- kilka świeżych
malinPrzygotowanie :1.
Żółtka, najlepiej świeże z wiejskich jaj łączymy z
cukrem i ucieramy na gładką masę. Robimy kogel-
mogel.2. Piekarnik nastawiamy na 190 stopni.3. W kokilkach układamy
maliny, zalewamy je koglem-moglem.4. Wstawiamy kokilki do piekarnika na ok 7-10 minut, do czasu zarumienienia się deseru.5. Spożywamy na ciepło, najlepiej do
kawy.S M A C Z N E G O ! ! !