Wykonanie

Bardzo bardzo Wam dziękuję za wszystkie pyszności! Jak wiecie z Facebooka, ja też przygotowałam leczo. 2 wielkie gary i wygląda na to, że się udało, bo zeszło całe w ciągu 0,5h i kto zdążył, brał dokładkę :) ale niestety nie miałam czasu ani siły na zdjęcia, o przepisie nie wspominając (bo mocno improwizowałam). Na szczęście na Was zawsze
mogę liczyć i poznałam kilka nowych, fajnych przepisów, które chętnie wypróbuję, jak
będę miała już trochę luzu :) Węgierska kuchnia jest cudowna, nieprawdaż?A oto wszystkie przygotowane przez Was pyszności:Halászlé. Węgierska zupa rybna -
Anna
Jajka po węgiersku - Raven

Leczo w wersji "fit" - Dorota

Pörkölt-gulasz węgierski - Bożena

Sárgarépa-főzelék - Bożena
Sałatka ryżowa po węgiersku - Bożena

Surówka po węgiersku - Bożena

Węgierski kalác - Raven
Wieprzowina Brassói – Brassói aprópecsenye - Danusia
Żeberka wieprzowe po węgiersku - Bożena

Może ktoś zrobił zdjęcie i moje leczo też tu się za jakiś czas pojawi :)NIKT NIE ZROBIŁ ZDJĘCIA MOJEGO LECZO, ZA SZYBKO ZNIKNĘŁO ;)ALE NADROBIŁAM INNYM PRZEPISEM PODCZAS DODATKOWEGO TYGODNIA:
Kurczak po węgiersku - Daria (ja) (GP Węgier)

Zauważyliście, że tym razem nie pojawiło się nic słodkiego? Taka mała ciekawostka ;)poniedziałek, 28 lipca 2014, adrijahpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Podoba Ci się mój blog? Polub go na Facebooku .Przygotowałeś moje danie? Koniecznie pochwal się tym w komentarzu :)Dziękuję :)A wiesz, że za zdjęcia dań przygotowanych na podstawie przepisów z mojego bloga co miesiąc możesz wygrać nagrody niespodzianki? Sprawdź .TrackBackKomentarze