ßßß
 
            
         Taka ryba najbardziej smakuje po prostu usmażona. Forelki tym razem z ,,frytkowałam" i zjadłam w mgnieniu oka. To nic, że więcej kaloryczna. Warto dla chrupiącej skórki i mięska, które rozpływało się w ustach.Składniki:2 rybki średniej wielkościtymian cytrynowyrozmarynsolcytrynatłuszcz do frytkownicy.Przygotowanie:Rybkę po wypatroszeniu, osuszam papierem kuchennym.
Taka ryba najbardziej smakuje po prostu usmażona. Forelki tym razem z ,,frytkowałam" i zjadłam w mgnieniu oka. To nic, że więcej kaloryczna. Warto dla chrupiącej skórki i mięska, które rozpływało się w ustach.Składniki:2 rybki średniej wielkościtymian cytrynowyrozmarynsolcytrynatłuszcz do frytkownicy.Przygotowanie:Rybkę po wypatroszeniu, osuszam papierem kuchennym. Dodaję do otwartych brzuszków rozmaryn, cytrynowy tymian. Z wierzchu posypuję solą .
Dodaję do otwartych brzuszków rozmaryn, cytrynowy tymian. Z wierzchu posypuję solą . i wrzucam na rozgrzany tłuszcz, aż do usmażenie.Podaj ę z sałatą, ziemniakami lub ciabatt ą .
i wrzucam na rozgrzany tłuszcz, aż do usmażenie.Podaj ę z sałatą, ziemniakami lub ciabatt ą .

 Smacznego:)))
Smacznego:)))