Wykonanie
            Niespecjalnie mam w tym tygodniu czas na kilkugodzinne gotowanie dań wielogarnkowych, więc korzystam z tego, co mam pod ręką i staram się stosunkowo szybko przerobić to na coś smacznego. Stąd też pomysł na dzisiejszy obiad. Wykorzystałam placki naleśnikowe, które zostały mi z poprzedniego obiadu . N aleśniki przy odsmażaniu wcale nie przypaliły się aż tak bardzo, na co mogłyby wskazywać zdjęcia :) Może miejscami ciut za mocno się przyrumieniły :)- ciasto naleśnikowe- 
pieczarki- 
cebula- 
żółty ser- 
sól i 
pieprz- 
oliwaSmażymy placki na naleśniki. 
Pieczarki myjemy i kroimy. 
Cebulę szklimy na 
oliwie po czym dodajemy do niej 
pieczarki. Smażymy często mieszając i doprawiamy. Zdejmujemy je z ognia i dodajemy 
ser. Ponownie mieszamy, nakładamy na placki i zawijamy naleśniki.Smacznego!
