Wykonanie
            
Snickers nie od batonika, ale od kremu Snickers, jaki kiedyś można było kupić w sklepach, właśnie z kremem kajmakowym/karmelowym, 
czekoladowym i 
orzechowym! Przygotowanie jest bardzo fajne, głównie dlatego, że nie ma po nim sprzątania ani zmywania, używamy tylko noża!

Składniki:kajmak, gotowy lub ugotowane 
mleko skondensowane (około pół puszki)nutella (około pół małego słoiczka)
masło orzechowe (również około pół słoika)paczka 
wafelków (same 
wafle, kwadratowe, zazwyczaj w paczce jest ich około 6)Przygotowanie:1. Kładziemy na desce pierwszy wafelek i smarujemy cienką warstwą kajmaku( nie dochodzimy do brzegów, bo nam powypływa przy dociskaniu!)






2. Na niego kładziemy następny i mocno dociskamy, następnie tak samo jak wcześniej 
kajmakiem smarujemy cienką warstwą nutelli




3. Znowu dociskamy następnym 
waflem i tym razem smarujemy 
masłem orzechowym



4. Postępujemy tak aż skończą nam się 
wafle, zachowując proporcje w warstwach 1:1:1, ja np. w ostatniej warstwie musiałam wymieszać nutellę z 
masłem orzechowym-dla równowagi! :)

5. Kiedy skończymy mocno dociskamy, np. deską albo encyklopedią (czy inną ciężką płaską rzeczą) i zostawiamy na chwilę

6. Po dociśnięciu, kroimy w kostkę dowolnej wielkości

Gotowe! :)





