Wykonanie

Zrobiłam ją kilka dni temu, cyknęłam zdjęcia, ale zapomniałam zapisać jaki sos i teraz się głowię co ja tam dodawałam;)W każdym razie odkąd odkryłam, że
pstrąg istnieje również w opcji wędzonej, odtąd go często kupuję! I pomyślałam, że skoro zapiekanka z
rybą wędzoną była taka smaczna, to dlaczego nie zrobić sałatki z taką rybą? Zrobiłam więc:)Składniki:* mix
sałat - w tym mixie była nawet
marchewka w zapałeczki potraktowana*
kaparySos:* 1-2 łyżki
mascarpone* łyżka
jogurtu*
przyprawy* ząbek
czosnku wyciśniętyRozłożyłam na talerzu
sałatę, kawałki
pstrąga i kupki (bo sos gęsty był, nie do polania raczej) sosu, a na końcu posypałam niewielką ilością
kaparów.Dobre!

"Bez względu na to, jak wiele dokonałeś - ktoś Ci pomógł."Althea GibsonKomentarze