Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
likier miętowy 80 mililitrów
sok z cytryny 1 sztuk
cukier puder według uznania
lód według uznania
woda sodowa według uznania
mięta świeża według uznaniaWykonanie:Brzegi szklanek delikatnie zanurzyć w
soku z cytryny, a następnie w cukrze pudrze. Kostki
lodu wrzucić do szklanek, wlać
likier miętowy. Dopełnić
wodą sodową, udekorowac kilkoma listkami
mięty.
AlkoholeKoktajleKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-31pyszneAutor: edl26Data: 2008-12-11bardzo dobreDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: