ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegorum jasny 45 mililitrówsok ananasowy 45 mililitrówmleczko kokosowe 45 mililitrówWykonanie:Dobrze wstrząsnąć wszystkie składniki w shakerze z lodem i przelać przez sitko do koktajlowego pucharka.Uwagi:Można przybrać bitą śmietaną i oprószyć czekoladą.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeKoktajleKuchnia JamajkiKuchnia PortorykańskaKomentarze:Autor: BartenderData: 2010-02-25Technika miksowania Pina Colady serwowanej na Karaibach to blenderowanie. W składzie receptury zabrakło 10 ml syropu cukrowego. Proporcje pozostałych składników też bywaja zmienne. No i dekoracja...żadnej bitej śmietany a tym bardziej czekolady-dekoracja zawsze ma nawiązywać do składu drinka czyli z całą pewnością cząstka swieżego ananasa + ew. czerwona maraska.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: