ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość CzegoRum ciemny 45 mililitrówGrenadyna 10 mililitrówangostura 20 mililitrówsok z limetki 20 mililitrówsok z pomarańczy 20 mililitrówwoda gazowana według uznaniaWykonanie:Do dzbanka z lodem wycisnąć sok z limetki i pomarańczy. Dodać rum i grenadynę i dobrze zamieszać. Do szerokiej szklanki wypełnionej tłuczonym lodem wlać angosturę i przelaną przez sitko przygotowana wczesniej mieszankę. Uzupełnić wodą.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeDrinki (z Wódką)KoktajleKuchnia BrazylijskaKuchnia IndyjskaKuchnia JamajkiKuchnia MeksykańskaKuchnia PortorykańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: