Wykonanie
« Powrót

Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
Rum ciemny 45 mililitrów
Grenadyna 10 mililitrów
angostura 20 mililitrów
sok z limetki 20 mililitrów
sok z
pomarańczy 20 mililitrów
woda gazowana według uznania
Wykonanie:
Do dzbanka z
lodem wycisnąć
sok z limetki i
pomarańczy. Dodać
rum i grenadynę i dobrze zamieszać. Do szerokiej szklanki wypełnionej tłuczonym
lodem wlać angosturę i przelaną przez sitko przygotowana wczesniej mieszankę. Uzupełnić
wodą.
Autor: Floress
Zobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Wódką)
Koktajle
Kuchnia Brazylijska
Kuchnia Indyjska
Kuchnia Jamajki
Kuchnia Meksykańska
Kuchnia Portorykańska
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: