ßßß Cookit - przepis na Bachaus

Bachaus

Wykonanie

« Powrót  
Bachaus
Opis:
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
herbata cytrynowa 5 łyżek deserowych
woda 1 szklanek
wino musujące białe wytrawne 375 mililitrów
lód według uznania
Wykonanie:
Cytrynowąherbatę rozpuścić w zimnej wodzie lub herbacie i zamieszać z białymwinem. Nalać do szklanek, wrzucić po kostce lodu i podać ze słomką dopicia.
Uwagi:
szklanka zimnej wody albo czarnej herbaty z cukrem i cytryną
Alkohole
Herbaty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/2951/Bachaus