Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kurczak wędzony 300 gramów
majonez 3 łyżek stołowych
roszponka 1 porcja
orzeszki pinii 100 gramówziarenka
pieprzu czerwonego 1 łyżek stołowychWykonanie:Pokrojonego na kawałki
kurczaka wymieszać z
majonezem. Oczyszczoną
roszponkę osuszyć. Na talerzu ułożyć
mięso, obłożyć
roszponką i lekko przemieszać. Całość posypać orzeszkami oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: