Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
cielęcina pieczona 200 gramów
majonez 5 łyżek stołowych
ser żółty starty 50 gramów
papryka czerwona konserwowa 50 gramów
bułka wrocławska 1 sztuk
pieprz zielony 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz biały według uznaniaWykonanie:
Cielęcinę zmielić i połączyć z
żółtym serem,
majonezem, doprawić
solą i
pieprzem. Dodać
paprykę pokrojoną w drobną kostkę i
pieprz zielony. Odstawić do lodówki.
Bułkę pokroić, wykroić małą foremką krążki i nałożyć dekoracyjnie pastę.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: