Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 180 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
wołowina 1 kilogramów
sos pieczeniowy ciemny 1 sztuk
maggi 3 łyżek stołowychrosół wołowy 1 kostek
musztarda 1 łyżek stołowych
olej 3 łyżek stołowych
cebula 1 sztuk
pieprz według uznaniaWykonanie:
Wołowinę natrzeć przyprawą, posmarować
musztardą i pozostawić na 30 minut. Następnie obsmażyć na
oleju. Rosół rozprowadzić 1 szklance gorącej
wody i podlać nim
mięso, dodać pokrojoną
cebulę, doprawić
pieprzem i dusi na małym ogniu ok. 1,5 godz.
Sos pieczeniowy przyrządzić w/g przepisu na opakowaniu.
Wołowinę pokroić w plastry i polać sosemAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: